Upgrade naar hybride

Upgrade je zwemvijver naar een hybride

Wil je op termijn je zwemvijver upgraden naar een hybride zwemvijver? Dan houden we hier al rekening mee bij de constructie van je zwemvijver. Door reeds een pré-uitrusting met wachtleidingen, een droogopstelling voor de pomp en een fysieke scheiding tussen de zwem- en plantenzone te voorzien, wordt de transformatie op een later tijdstip een stuk eenvoudiger. Op deze manier hoeven we bv. geen ingrijpende breekwerken meer uit te voeren. Je tuin blijft dus helemaal intact.

Klinkt dit interessant? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden bij je offerte-aanvraag.

Wat is een hybridezwemvijver?

Bij een hybridezwemvijver wordt het water buiten het zwemseizoen gefilterd door de plantenzone. In de zomer, of wanneer het zwemseizoen aanbreekt, kan je het hybridebad omschakelen naar de werking van een biologisch zwembad. Het water wordt dan via hydrolyse gedesinfecteerd.

Lees er dan alles over op onze pagina ‘hybridebad’.

Upgrade naar hybride

's Zomers zwemmen in helder water, 's winters genieten van een prachtige waterpartij. Wil je op termijn je zwemvijver upgraden naar een hybride zwemvijver? Lees snel hoe dat kan!

Renoveer je bestaande zwemvijver naar hybride

Is je zwemvijver verouderd? Ook dan hoort een upgrade naar hybride tot de mogelijkheden. Lees er alles over op onze pagina ‘renovatie'.

Wil je een hybridezwemvijver van Lefinjo