Hybridebad

combineer het beste van een zwemvijver en een biobad

De voordelen van een hybridebad

Met een hybridebad hoef je niet te kiezen tussen een zwemvijver of een biobad. Een hybridebad is, de naam zegt het al, een kruising tussen de twee. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het zwemseizoen van helder en verwarmd zwemwater kunt genieten. Terwijl je in de waterpartij in de winter in een zwemvijver verandert en je hem dus niet hoeft af te dekken. Je geniet dus in alle seizoenen maximaal van water in de tuin.

Alle stijlen mogelijk
Chloorarm
Helder zwemwater
Plantenzone
Mooi in alle seizoenen

Aangepast naar jouw stijl

Hou je van een klassieke afwerking met Belgische blauwe steen? Of wil je net een heel erg moderne waterpartij? Elk hybridebad kunnen we volledig afwerken naar jouw smaak en stijl. Ook hybridebaden met een organische vorm of zelf een overlooprand zijn mogelijk.

Hoe werkt een hybridebad?

Met één vingerknip verander jij je zwemvijver in een biobad. Omdat er een fysieke scheiding is tussen de zwemzone en de plantenzone, kunnen we de natuurlijke filtratie tijdens de zomermaanden afkoppelen en vervangen door een technische installatie met een pomp, glas filter en waterbehandeling via hydrolyse. Het voordeel hiervan is dat je in de zomer in verarmd en helder water kunt zwemmen terwijl je ’s winters van de schoonheid van je waterpartij geniet. In de winter blijft te pomp overigens in werking op een laag pitje.

Wil je een hybridebad van Lefinjo?