Zwemvijver

één met de natuur

De voordelen van een zwemvijver

Omringd door de pracht van je tuin en van de plantenzone is de zwemvijver de ideale plek om weer een te worden met de natuur. Bovendien heeft een zwemvijver heel wat voordelen t.o.v. een klassiek zwembad. Er worden bv. geen chloor of andere chemicaliën gebruikt om het water te zuiveren. Een zwemvijver is minder duur dan de aanschaf van een zwembad. En ook het onderhoud is minder intensief en kostelijk. Bovendien blijft een zwemvijver mooi tijdens alle seizoenen. Puur genieten dus!

Alle stijlen mogelijk
Geen chloor
Minder kostelijk
Minimaal onderhoud
Mooi in alle seizoenen

Landelijk of modern?

Lefinjo bouwt zwemvijvers die perfect aansluiten bij de stijl van je woning en tuin. Van landelijke waterpartijen afgewerkt met Belgische blauwe steen tot moderne rechthoeken met een minimalistische grasrand. Klant is koning!

Strak of organisch?

Wil je een zwemvijver die strak en langwerpig in je tuin ligt, en zo het uitzicht optisch verlengd? Of zoek je eerder een zwemvijver met een organische vorm die de grillen van de natuur nabootst? Bij Lefinjo zijn alle bouwstijlen mogelijk.

Overloop

Laat het water als een prachtige waterval in de platenzone stromen en kies voor een zwemvijver met een overloop. Je kan ervoor kiezen om een of meerdere zijden van de zwemvijver van een overloop te voorzien.

Natuurlijke filtratie

Een zwemvijver is een paradijs voor iedereen die in zo natuurlijk mogelijk water wilt zwemmen. Er worden geen chemicaliën gebruikt om het water te ontsmetten. In de plaats daarvan wordt het water gefilterd door een plantenzone. Hierbij kan je voor een downflow- of upflowsysteem kiezen.

welke zwemvijver kies jij?

DOWNFLOW OF UPFLOW