Biobad

Zwemmen in biologisch water

De voordelen van een biobad

In een biobad, ook wel biologisch zwembad, kan je zwemmen in helder en zuiver water zonder huidirritaties of prikkende ogen. Een biobad is namelijk chloorarm waardoor de aanwezige hoeveelheid chloor te verwaarlozen valt. In de plaats daarvan wordt het water ontsmet via hydrolyse, een methode die geen schadelijke bijproducten produceert. Het resultaat is dat je zwemt in helder, zelfs drinkbaar water. Fantastisch toch!?

Alle stijlen mogelijk
Chloorarm
Helder water
Aangenaam
Afdekking mogelijk

Modern of traditioneel?

Biobaden bestaan net als zwembaden in alle vormen en maten. Ben je op zoek naar een biobad met een landelijke uitstraling of zoek je eerder iets modern? Met of zonder overloopraand? Welke stijl je ook graag ziet, Lefinjo vervaardigt je biobad met plezier.

Anti-alg solarafdekking

Bij een biobad kan je het zwemwater verwarmen tot op de gewenste temperatuur. Om waterverdamping tegen te gaan. Is het daarom aangewezen om voor een afdekking te kiezen. Lefinjo plaatst lamellenafdekkingen die niet alleen het water opwarmen door hun solar-functie, deze afdekkingen zijn ook nog eens bestand tegen algengroei.
Wil je nog even wachten met de aanschaf van een afdekking? Geen probleem, dan kunnen we het biobad reeds uitrusten met alle voorzieningen die nodig zijn om de afdekking in een later stadium te plaatsen.

Helder en gezond water

Wil je graag zonder chloor zwemmen in helder water? Dan is een biobad de beste keuze voor jou. Het water in een biobad wordt via hydrolyse behandeld. Het resultaat is helder en gezond water dat vrij is van pathogene ziekteverwekkers en algen. Bovendien komt er slechts een minimale hoeveelheid chloor aan te pas.

ontdek hoe hydrolyse werkt

Wil je een biobad van Lefinjo